SAMMEN SKABER VI EN TRYGGERE HVERDAG!

​Referencer

Udtalelser fra borgere og pårørende

”Da jeg henvendte mig til TT’s Hjemmepleje, blev jeg modtaget med stor venlighed, og fik en behagelig samtale, hvor chefen Ibrahim besøgte mig og der var god tid til hvad de kan tilbyde mig og hvad mine behov og ønsker er?

Meget positiv borgermappe. Er yderst tilfreds med borgermappen, hvor jeg kan følge med i alt. Jeg har mødt to søde damer hvor den ene kommer fast hos mig og den anden afløser ved sygdom og lignende.

De er altid omsorgsfulde og dygtige til deres arbejde. De er flinke og har altid tid til at spørge ind til hvordan jeg har det og om jeg tilfreds. Jeg er meget tilfreds med hjælpen”

- Maja Larsen 80 år. Holbæk

​”Der er altid god tid til kontakt med min mor, samt god kommunikation med mig som pårørende. Styr på det praktiske – rengøring og oprydning.

Det er altid de samme der kommer, og vi er meget trygge ved at det er faste hjælpere der kommer hos min mor. Både min mor og jeg er yderst tilfredse med TT Hjemmeservice.

De er søde, dygtige og meget opmærksomme på min mors behov”

- Datter til fru Jensen på 85 år. Holbæk. – som har sygdommen demens

Kontakt os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​Tlf.: 72 11 81 81

E-mail: info@tt-hjemmeservice.dk

Fritvalgsordningen​

Alle hjemmehjælpsmodtagere 

har frit og gratis ret til at vælge mellem kommunes forskellige leverandør af hjemmehjælp.​

”For ca. 2 år siden var jeg i den situation, at jeg skulle vælge en ny hjemmepleje. Jeg havde lige læst en artikel om TT’s Hjemmepleje, og det løs rigtig godt. Jeg synes godt om måden firmaet blev præsenteret på, og derfor faldt valget på dem, og det har jeg aldrig fortrudt. 

TT’s Hjemmepleje har nogle rigtig gode og imødekommende medarbejdere, som er dygtige, flinke, rare og hjælpsomme.

De får min hverdag til at fungere på en godt og værdig måde, trods mit handicap. Jeg ved altid hvem der kommer, og på hvilket tidspunkt. Jeg har to faste hjælperem som kommer hos mig, og dette betyder især rigtig meget, når jeg skal i bad. TT’s Hjemmepleje er altid fleksible. Hvis jeg har en lægetid eller lignende, planlægger de hjælpen, så jeg altid kan tage mine aftaler. 

De siger altid: ”det er for borgerens skyld vi er her, så vi skal altid sørge for at planlægge hjælpen, så det passer med din hverdag Hardy”. 

De går aldrig uden at gøre deres arbejde færdigt, og de er altid glade og smilende når de er her. Dette betyder rigtig meget for mig.

Siden TT’s Hjemmepleje kom til, har der aldrig været aflysninger eller fejl i den hjælp jeg får. Alt er planlagt i samarbejde med mig. Jeg har en mappe, hvor alle oplysninger om min hjælp er noteret i, så mine børn kan følge med i min daglige hjælp”

- Hardy Hansen, Holbæk

​​

​"Jeg er rigtig glad for TT’s Hjemmepleje og min hjælp til rengøring m.m.

De to damer som er tilknyttet hos mig er meget søde og dygtige og spørger altid hvordan jeg har det, hvor der tid til at tale sammen.

Der dufter her altid så dejligt af den gode sæbe I tager med når I har udført rengøringen. I overholder altid aftaler og kommer til tiden, samt det altid er de samme der kommer i mit hjem, hvilke er betryggende“

- Anne-Merethe Bergsøe, 80 år. Jyderup

”Vi blev bevilliget hjemmehjælp efter beskadigelse af nerverne til benene og efter en rygoperation, der var så vellykket, at smerterne i ryggen forsvandt, men balancen blev desværre ikke forbedret. Vi blev derfor bevilliget hjemmehjælp til bad og påklædning. Vi så os om efter hvem, vi burde vælge til at yde den hjælp og støtte, som vi var blevet bevilliget. Vi forhørte os derfor til flere sider, og her blev vi anbefalet det private firma TT’s Hjemmepleje.

Firmaet sørger for, at det altid er de samme to personer, der yder os en kompetent og venlig service. De kommer altid til tiden, og vi har et fast program, så vi har ingen problemer med at skulle forklare, hvad vi har behov for, hvilket er en stor lettelse, når vi har nået den alder vi har. Ved ferie eller sygdom, sender firmaet altid kompetente og flinke afløsere, der altid kan overtage arbejdet. Vi er aldrig blevet efterladt uden den nødvendige hjælp. De ansatte sætter en ære i at udføre deres arbejde og støtte til vores fulde tilfredshed.”

- Lis Bjerring og Svend C. Olsen, Tøllløse

Kontakt TT’s Hjemmepleje

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 11 81 81, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tt''s Hjemmepleje ApS

Højvang 2, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 37702315

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 11 81 81

E-mail: ​info@tt-hjemmeservice.dk

Telefontider

Mandag - Søndag: 07.00 - 19.00

Se mere her